За нас

Кои сме ние?​

LeosRent е фирма с дългогодишен опит в отдаването на автомобили под наем. Ние сме Вашето решение за транспорт. Разполагаме както с леки автомобили, така и с товарни бусове до 3,5 т., които могат да бъдат управлявани с Б категория ( любителска книжка ). Предлагаме и опция за наемане на шофьор, предоставяйки Ви комфортна и напълно завършена услуга.

Какво предлагаме?​

  • Отговорът е обслужване 100%! Независимо дали целта е да преместите багаж в новия си дом или искате да пренесете стари вещи и мебели на село. А може би пък Ви трябва бус, с който да закарате материалите за новата си къща на обекта. Ние сме на среща

  • Ако сте човек, който живее в чужбина, но прекарвате отпуската си в родината, а нямате автомобил, с който да стигнете до морето – не се тревожете! Ние ще да Ви съдействаме. Искате да посетите забележителностите на красивата ни природа – имаме кола и за там!

Ние ще шофираме вместо Вас

Ако не сте шофьор или просто не Ви се шофира, нямате шофьор за бус или пък нужната категория , винаги можете да резервирате наш бус със шофьор! Нашите служители са с дългогодишен стаж, търпеливи и внимателни! Можете да бъдете сигурни, че товарът, който искате да придвижите от т. А до т. Б, ще бъде във сигурни ръце!
 

Защо LeosRent?

Нашата фирма предлага своите коли и бусове с пълно обслужване и платени годишни такси, както и цялото оборудване необходимо за превозното средство! Автомобилите ни са с нисък разход на гориво и добре поддържани , което е едно от основните предимства, да изберете именно нас!